Cautare

61550 de rezultate pentru "lista abonatilor din municipiul buzau" (4.84 secunde)
Autoritatea Nationala a Datelor cu Caracter Personal a adopat decizia de a obliga institutiile bancare care activeaza in Romania sa notifice clientii care mai au datorii la respectivele banci, inainte de le inscrie numele pe "lista neagra" a Biroului de Credit.
Ministrul suspendat al Comunicatiilor, Zsolt Nagy, care se afla pe primul loc pe lista UDMR pentru Parlamentul European, se afla in situatia de a ceda pozitia sa de candidat la europarlamentare in favoarea episcopului reformat Tokes Laszlo.
Traian Basescu s-a aratat deosebit de critic cu noul Statut adoptat, recent, de PD-L, afirmand ca impunerea sistemului de alegere pe lista a prim-vicepresedintilor constituie o "bolsevizare". ... Dar sa vii cu lista in PD-L, mi se pare o bolsevizare a partidului, asa cum au facut si altii.
Incepand din aceasta saptamana, si locuitorii din Crasna, Pogoanele, Peretu si Teaca, precum si un numar crescut de bacauani se bucura de produsele variate, de calitate si la preturi avantajoase oferite de PROFI la momentul cand cu totii se pregatesc sa-si umple camara cu bunatati pentru iarna.
Firma Schokomell - gustul ciocolateriei naturale - din Municipiul Ramnciu-Sarat, judetul Buzau, participa in aceasta perioada la targul traditional Bucharest Christmas Market 2015, organizat de Craciun in aceasta perioada, la Universitate.
RCS&RDS, cel mai mare operator de cablu local, a inceput sa dezvolte din luna mai din acest anpropria retea Wi-Fi, in care accesul la internet este gratuit doar pentru abonatii companiei. • "In prezent operam peste 400 hotspot-uri in mai multe localitati din judetele:
Aproximativ 40 milioane lei au fost alocate din Fondul de rezerva bugetara al Guvernului pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile in sistemul de invatamant preuniversitar, banii fiind directionati catre unitati scolare din 21 de judete si municipiul Bucuresti.
Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane arata ca marsul este programat sa inceapa la ora 7.00, fiind organizat de Grupul de intiativa civica IMPREUNA PENTRU A8 si ASOCIATIA MOLDOVA VREA AUTOSTRADA.
Incepand din acest an, locuintele romanilor vor fi incalzite mai bine si cu costuri mai mici. ... Banii vor merge catre autoritatile administratiei publice locale din 33 de judete si Municipiul Bucuresti, care au depus proiecte viabile la Ministerul Administratiei si Internelor.
Cod portocaliu de ninsori pentru Bucuresti si alte 11 judete din sud-estul tarii Meteorologii au emis un cod portocaliu de ninsori pentru Bucuresti si alte 11 judete din sud-estul tarii, valabil vineri intre orele 02.00 - 18.00, si cod galben pentru alte 15 judete, valabil de joi, la ora 22.00, pana vineri, ora 20.00.
Un jaf a avut loc ieri la societatea comerciala Romcarbon din municipiul Buzau, unde o persoana a amenintat-o pe casierita cu un cutit si a ranit-o la gat, primele informatii aratand ca acesta ar fi fugit apoi cu banii gasiti.
La data de 02.03.2011, in jurul orei 12.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie, l-au depistat pe M.CRISTIAN de 32 de ani, din judetul Buzau, care avea interdictie de a se afla in municipiul Bucuresti.
“Am aprobat si lansat la Buzau programul 'Un primar - un proiect'. ... Din acest punct de vedere tecucenii vor sta mai bine decit galatenii. ... “Municipiul a primit pentru zona de termoficare peste 450 de miliarde de lei vechi.
In cursul zilei de sambata si in noaptea de sambata spre duminica, viscolul se va intensifica in Muntenia, iar in judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila si Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, temporar vor fi rafale ale vantului de peste 75...80 km/h, va ninge abundent, iar ninsoarea va fi puternic viscolita.
Potrivit meteorologilor, ploile vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindin Va ploua in intervale scurte de timp in județele Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita si Calarasi, in municipiul Bucuresti.
In cursul zilei de sambata si in noaptea de sambata spre duminica, viscolul se va intensifica in Muntenia, iar in judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila si Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, temporar vor fi rafale ale vantului de peste 75...80 km/h, va ninge abundent, iar ninsoarea va fi puternic viscolita.
In judetele Calarasi, Giurgiu, in sudul judetelor Prahova si Dambovita, precum si in judetul Ilfov si municipiul Bucuresti vor fi intervale de timp in care vantul va avea intensificari cu viteze de 45.
Un primar obosit, dupa cum au observat si cetatenii din Mangalia. ... Nu cred ca in Romania se pot stabili aliante comune, din primul tur, la candidatura unui primar.
Pe lista se afla firme ca Finca Dragasani, Romvag Caracal sau Lactido Craiova. ... Instrainarea pachetelor face parte din strategia SIF de restructurare a portofoliului, astfel incat societatea de investitii financiare sa scape de firmele neprofitabile.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat, vineri, la Buzau, ca se retrage din activitatea parlamentara daca pana la alegerile generale nu va fi adoptat sistemul de vot uninominal. "Daca avem vot uninominal, voi candida intr-o circumscriptie din Bucuresti, pentru ca sunt bucurestean.
google-analytics.com